Dia: 22 de Juliol

Places: variable, ampliarem fins que ens quedem sense taules

Preu: 15 € – Entrada + participació en sortejos + premis + Esmorzar (Cacaolat+croissant) + Pica-pica (patates + beguda) + obsequi del torneig.

Premis: Variaran en funció de la participació. Es destinarà tota la recaptació un cop descomptades les despeses d’organització a premis.

Inscripcions:

– FORMULARI INSCRIPCIÓ –

Un cop omplert el formulari rebreu un correu amb les dades per formalitzar les inscripcions.

És molt important que a l’assumpte poseu la referència que rebreu al correu.

En cap cas es retornarà l’import de les inscripcions exceptuant motius de força major.

El jugador que realitza el pagament de la inscripció sigui per si mateix o per una altra persona accepta les bases del torneig.

L’organització pot negar l’entrada d’un jugador al torneig, en tal cas se l’hi retornarà l’import de la inscripció.

Bases:

Les llistes d’exèrcit es crearan a 4500 punts, seguint les normes de creació d’exèrcits de 9th Age versió 0.204.0 www.the-ninth-age.com.

No es permeten llistes alternatives que no estiguin publicades a: The 9th Age versió 0.204.0

El torneig és a 3 rondes i classificació tipus Suís. La partida tindrà una duració màxima de 2,5 h., els últims 15 minuts seran exclusivament per igualar torns. El primer emparellament es realitzarà de manera aleatòria i els restants per punts de victòria acumulats. Es procurarà que els jugadors no repeteixin oponent, club o taula en la mesura del possible. A l’última ronda no hi haurà cap tipus de restricció.

L’horari se seguirà de manera escrupolosa, si els jugadors veuen que a 15 min. del final de la partida no dóna temps a realitzar un torn complet de joc, es donarà per acabada la partida. Es restarà 5 punts de la classificació d’ambos jugadors que no entreguin el resultat de la partida dintre del termini estipulat.

Es permeten i són benvingudes miniatures alternatives, sempre que representin adequadament a la unitat que representen i estiguin muntades en peanyes de la corresponent mida. És a dir, es poden fer servir guerrers muntats en tigre per representar cavalleria i bèsties de guerra, sempre que estiguin muntades en peanyes de 25×50 mm.

Es permeten conversions de qualsevol tipus, sempre que compleixin els mateixos criteris que les miniatures alternatives. Si algun participant te dubtes sobre si una miniatura és acceptable o no, que es posi en contacte amb l’organització.

Els exèrcits que alcen miniatures han de disposar del nombre adequat d’elles. EN CAP CAS ÉS PERMETRÀ L’ÚS DE PROXYS del tipus daus, cartonets, comptadors o peanyes buides. Pots jugar amb 500 zombis, però has de portar 500 zombis. Considerarem una falta de respecte important l’incompliment d’aquesta norma,

És obligació del jugador revisar la llista ABANS de començar a jugar i comprovar quins objectes porta cada unitat, si es detecta que algú utilitza coses que porta una altra unitat o directament no els porta, perdrà la partida i el seu rival obtindrà una victòria (el grau de la victòria el decidiran els arbitres i serà de paraula de Jorko). Si el comportament de distracció continua en altres partides, es convidarà amablement al jugador a abandonar el torneig.

El jutges del Waaagh són justos i serens, si se’ls requereix per consultes, s’espera de vosaltres que no alceu la veu i qualsevol comportament antiesportiu (cridar, insultar, etc) podrà significar una penalització que podrà anar dels 5 punts a l’expulsió.

És obligació del jugador portar el reglament i llibre d’exèrcit de l’última actualització que trobareu a la pàgina web de 9th Age versió 0.0203.0, la seva llista d’exèrcit revisada, daus, plantilles, cinta mètrica i les bases impreses del torneig, així com tot el material necessari per dur a terme les partides.

Escenaris:

Se seguirà el tipus de desplegament i objectius secundaris del reglament de 9th Age Versió 0.203.0, en el següent ordre:

  1. Primera partida: Desplegament : 5: Refused Flank – Objectiu: 5: Capture the flags
  2. Segona partida: Desplegament: 4: Encircle – Objectiu: 2: Breakthrough
  3. Tercera partida: Desplegament: 1:Frontline Clash – Objectiu 1: Hold the Ground

 

Puntuacions:

Se seguirà l’última actualització del reglament de 9th Age per 4500 punts, utilitzant la taula de puntuació per obtenir els resultats de cada una de les partides.

Esportivitat: Ser un bon jan no tindrà premi, ja que és el que s’espera de vosaltres. No obstant es puntuarà esportivitat tal com ús indicarem el dia del torneig per poder resoldre possibles empats.

Llistes:

Les llistes s’hauran d’enviar al correu 9th@clubwaaagh.com abans del 9 de Juliol.

Poden estar confeccionades amb Army builder, BattleScribe (assegureu-vos que els teniu actualitzats) o en qualsevol document de text respectant el format que us adjuntem.

L’organització revisarà la llista i el dia del torneig haureu de fer servir les llistes en possessió de l’organització. Si l’organització no rep cap llista, per part d’un jugador, abans del dia del torneig entendrem que no desitja participar encara que hagués pagat l’entrada. Si es detecta que el jugador segueix fent servir la llista sense modificar es podran aplicar penalitzacions.

Taulells i escenografia:

Les taules seran de 180×122 cm.

Hi haurà un mínim de 5 elements d’escenografia per taula que es regiran segons la descripció del reglament, la seva disposició serà inamovible.

Per cap concepte es pot moure l’escenografia.

Els jugadors acordaran abans de començar la partida, és a dir, abans d’escollir costat quin tipus de terreny és cada element per evitar possibles confusions durant la partida

Les cases i edificis seran.. ¡SORPRESA! Cases i edificis, però no s’hi podrà entrar a dins.

IMPORTANT:

Sabem que us agrada ensenyar panxeta però per respecte a la resta de jugadors i encara que faci molta calor, està prohibit treure’s la samarreta.

Els organitzadors no són professionals, són jugadors i aficionats com vosaltres i l’únic que esperen és que passeu un bon dia de joc, distracció, riures i bon rotllo.

Els àrbitres intentaran trobar la solució més lògica, raonable, legal, etc.; si dita solució no us convenç, ho sentim però és inapel·lable. Si el àrbitre veu que després d’haver-ho consultat i haver donat la seva opinió se segueix amb la discussió o es consulta un altre àrbitre o jugador, els jugadors implicats poden ser penalitzats amb 5 punts.

Sempre us queda la solució salomònica, del 1D6, abans de consultar l’àrbitre

Si l’àrbitre és requerit pel mateix jugador vàries vegades durant una partida o durant el torneig amb el clar propòsit de perdre temps i/o intentar colar “fulleries”, pot ser amonestat o fins i tot penalitzat amb punts negatius o l’expulsió del torneig a criteri de l’àrbitre i l’organització.

Un jugador que arribi amb retards de 10 minuts a l’inici de les partides serà penalitzat amb 5 punts. Si el retard arriba als 15 minuts perdrà la partida. Si això succeeix a la tercera partida i l’organització sospita que és per beneficiar a un altre jugador – amb opcions del primer lloc- pot optar per buscar un suplent per realitzar dita partida.

  • L’organització es reserva el dret de modificar les bases sense avisar.

Horari:

  • 08:30 – 09:00 Recepció i primers emparellaments
  • 09:00 – 11:30 Primera Partida
  • 11:30 – 11:45 Descans i segons emparellaments
  • 11:45 – 14:15 Segona Partida
  • 14:15 – 16:00 Descans per dinar
  • 16:00 – 18:30 Tercera Partida

LLISTAT INSCRITS

Nick
Ejército
Club
Llista
1NexthorHombres BestiaAlpaca Riders
2UthredKhemriFriendly Mediatabla
3PrimeDemoniosAgente Libre
4VillonEmpire of SonnstahlCruab
5Jose999Reino de EquitaniaCobra Kai
6GoldenDwarfEnanosAlpaca Riders
7RogerDemoniosWaaagh
8BananoElfos NoblesBanzai
9JunonOrcos y GoblinsBanzai
10KasoclesInfernal Dwarves
11BaronInfernal dwarves Cruab
12KiroxELFOS SILVANOSWaaagh
13SheryllAsklanders (o Caos si no es pot)Centurions
14McManu’sInfernal Dwarfs
15ELDELRONElfos OscurosLos ultimos de Bugman
16DaveQDPor decidirBanzai
17PumEnanosCenturions
18SeamrogVampire CovenantFriendly Mediatabla
19PulpojongKingdom of EquitaineCRUAB
20eduCaosWaaagh
21Lance CockwoodBeast HerdsFriendly Mediatabla
22AtilaEnanosCobra kai
23oMEGaGuerreros del CaosBanzai
24RataVermin swarmCobra kai
25HumbolchPor decidirBanzai
26xurxuBretoniacobra kai
27GrymmirSaurios AncestralesRey lagarto
28Lord Monet 4Imperi
29JokerOgros
30GIRIHombres lagartoCobra Kai
31MirmiOrcos & GoblinsAlpaca Riders
32BelakorOrcos y GoblinsFrikismo ilustrado
33IfistsEnanosFrikismo Ilustrado
34The Cat alanWDGSeven Nations
35ArrufatO&GWaaagh
36The WallVampire CovenantWargames bages
37EldelbarAltos elfosMundo forja
38Von LanaEmpire of Sonnstahl
39KrádkarosReinos OgrosMundo Forja
40IchigorWDG
41ArnauSaurian AncientsCobra kai
42LucianVermin SwarmNinguno
43grimgor_piel_hierroEnanos
44ChorizoPor decidirCobra Kai
45MirmiOrcos & GoblinsAlpaca Riders
46ArnauSaurian AncientsCobra kai
47Great BullDemoniosÚltimos Strategos
48GEAorcos y goblinsultimos strategos
49ScelusNo decididoBanzai
50
51ACTUALITZAT 16/07
52
53